About - Indian by Nature
h1-intro-left-img
O nás

O Indian By Nature

Mise

Nová restaurace "Indian By Nature" se v Praze etablovala svým jedinečným stylem a autentickou indickou kuchyní se známými chutěmi a přírodními surovinami té nejvyšší kvality. Bratři Sarkarovi jsou lidé, kteří umožňují tento nový zážitek z indické kuchyně a jsou hrdí na to, že vám mohou nabídnout vynikající služby.

Náš legendární šéfkuchař Sarkar přináší do Prahy své kulinářské know-how a letité cateringové zkušenosti. Toto know-how bylo původně získáno v Indii, v srdci indické kuchyně. Šéfkuchař Sarkar nashromáždil širokou škálu dovedností, které mu dnes umožňují nabízet v Praze autentickou a nejlepší indickou kuchyni. Sarkarovy bezkonkurenční kuchařské schopnosti mu vynesly věrnou klientelu, která v Praze nemá obdoby. Díky jeho místním znalostem a zkušenostem jsme si jisti, že naši zákazníci si budou i nadále užívat pouze autentickou indickou kuchyni. Po několika letech spolupráce s nejlepšími indickými restauracemi v Praze se bratři Sarkarové rozhodli pro odvážný krok a otevřeli si vlastní restauraci s jedinečnou kvalitou. Bratři Sarkarové jako první představili v Praze koncept bufetového oběda. Zpopularizovali bufetový systém a vzbudil velký zájem a pozornost zákazníků z celé Evropy.

author-img

Jayant Sarkar

Majitel

 

Profesionální kuchař

 

Kategorie jídla

 

Zákazník spokojený

testi-autho-1
testi-autho-1
testi-autho-1
quate-icon

Nancy J

Customer

I ordered kadhai paneer and stuffed naan. The food is very delicious and Tasty. Food is fresh and service is wonderful. They serve food with so much of love. I personally like the staff here. They are very nice and gentle people.

quate-icon

Avik G

Customer

Authentic and wide variety of menu items including authentic Indian and Asian fusion cuisine. Very courteous and attending staff. Absolutely a must for aspiring ones craving a taste of home away from home.

quate-icon

Ayu Y

Influencer

The best tadka dal is often found at dhabas, known for their authentic and flavorful versions. This dish features a two-stage flavoring process, with a masala of onions, tomatoes, and spices mixed into cooked lentils, followed by a second tempering of fried whole spices. The "dhungar" technique adds a smoky aroma, enhancing its rich taste. High-quality ingredients and proper cooking methods are essential to achieve the desired texture and flavor

Posudky

Zákaznická zpětná vazba

It is a long established fact that a reader will be distracted.Various versions have evolved over.

video-thumb-img
Experties

Cooking Experties

Mr. Willium Jhon

Senior Chef

Mr. Moris Kan

Chef of Head

Mrs. Angel Juli

Junior Chef

Gallery

Silage’s Gallery

cs_CZ